Onno Innemee & Liliane de Graaf
Onno Innemee & Lilianne de Graaf Onno Innemee & Lilianne de Graaf Foto: Sacha van der Werff
Verschil moet er zijn!
Gelezen: 11377 keer
Geplaatst: donderdag, 01 juni 2017   /  Gewijzigd: maandag, 04 september 2017   /  Georganiseerd door  Theatercollectief Plumeau
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
  • Datum: zaterdag, 16 september 2017
  • Zaal open: 19:45
  • Aanvang: 20:15
  • Soort optreden: Cabaret
  • Beschikbare kaarten: 67
  • Gebracht door: Theatercollectief Plumeau

€12.00

Aantal:Een cabaretière en een cabaretier op één podium. Een mooie jonge vrouw en een oudere, minder mooie man. Maar zijn ze wel zo verschillend? Al is hier en daar een generatiebreukje duidelijk zichtbaar, humor is wat hen bindt. De liedteksten van Kees Torn staan alleen al garant voor een unieke avond.

Een cabaretière en een cabaretier op één podium; dat is spannend. Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar een generatiebreukje duidelijk zichtbaar, humor is wat hen bindt. De muzikale talenten van haar en de humor en jarenlange ervaring van hem zorgen voor een theatraal hoogtepunt. Liliane de Graaf en Onno Innemee naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Alleen dat al staat garant voor een unieke avond. Deze korte speciale tour moet u bezoeken als u Kees Torn-fan bent of als u Onno verrassend aan het werk wil zien of u bij de ontdekking wil zijn van het mooie nieuwe talent; Liliane.

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
info@theaterdeschuur.nl