La CliQue
Doe maar Shaffy
Gelezen: 218 keer
Geplaatst: zaterdag, 19 mei 2018
Gewijzigd: zaterdag, 11 augustus 2018
Georganiseerd door  Plumeau
  • Datum: zaterdag, 06 oktober 2018
  • Zaal open: 19:45
  • Aanvang: 20:15
  • Soort optreden: Muziek
  • Beschikbare kaarten: 80
  • Gebracht door: Plumeau

€10.00

Aantal:Beoordeel dit item
(1 Stem)

La CliQue is een female vocalgroup bestaande uit vijf zangeressen en een pianist. Samen vormen zij een muzikale kliek die bekend staat om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten en theatrale uitstraling.

La CliQue zingt covers, waarbij van elk nummer een nieuwe en geheel eigen harmonie wordt gemaakt. La CliQue brengt liedjes met noodzaak en staat bekend om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten en theatrale uitstraling. Als la CliQue begint te zingen gebeurt er iets in de zaal.

Muzikanten waar la CliQue door geraakt wordt zijn bijna altijd mannen en zo werd ook het nieuwe Nederlandstalige programma geboren. In het liedjesprogramma brengt la CliQue een ode aan die Nederlandse muziekmannen. Een ode aan mannen van vroeger en mannen van nu. Van Ramses Shaffy tot Typhoon. Van Herman van Veen tot Acda en de Munnik.

In geheel nieuwe arrangementen komen de mooiste teksten voorbij. Liedjes die volgens hen niet vergeten mogen worden en die een breed publiek verdienen. Het programma wordt omlijst met korte teksten, anekdotes en odes aan de zangers. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door pianist Sander Simonse.