Theatercollege-Masterclass " Strafrecht? Levensecht!3.0"

Categorie
Masterclass
Datum
9 november 2018 20:00

THEATERCOLLEGE – MASTERCLASS

 

“STRAFRECHT? LEVENSECHT! 3.0”

 

Gerlof Meijer

 

Nadat Meijer in de afgelopen jaren met zijn theatercolleges volle zalen heeft getrokken, staat hij vanaf het komend seizoen met een fonkelnieuwe 3.0 versie van “Strafrecht? Levensecht!” op de planken van de theaters. 

 

In de aanloop naar het seizoen geeft Meijer een try-out op vrijdag 9 november a.s. in theater de Schuur in Zevenbergen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Ook in het nieuwe seizoen gaat hij het strafrecht dichter bij de burger brengen door op een eenvoudige wijze inzicht te geven in de dilemma’s waarmee strafrechters worstelen.

Knopen doorhakken in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte, kleine verkeersfouten met verschrikkelijke gevolgen, zaken met alleen maar slachtoffers, ook die zijn er.

 

En waarom geen levenslang voor een serieverkrachter? Waarom wederom een taakstrafje voor een draaideurcrimineel? Strafrechters zijn veel te soft, iedereen komt er maar mee weg of is zo weer terug!

Op een indringende en overtuigende wijze zal Meijer trachten antwoord te geven op vele vragen die leven onder de burgers over het strafrecht. Dat het hem lukt blijkt wel uit de grote publieke belangstelling die hij heeft weten te krijgen in de theaters.

 

Spannend, rauw en levensecht!

 

Kaarten te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen naar Henk Hendrikx 06-14028438

 

Voorverkoop; € 10,00   / aan de zaal; € 12,50

 

Aanvang; 20.15 uur      Zaal open ; 19.30 uur.

 

 

 
 

Alle datums

  • 9 november 2018 20:00

Powered by iCagenda