Bits Bytes en Buizen

bitsBytesBuizen
Categorie
Concert
Datum
2 november 2019 19:30
Locatie
Theater De Schuur
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bits Bytes en Buizen brengt voornamelijk eigen muziek afgewisseld met covers die niet altijd heel bekend zijn. Denk hierbij aan nummers van Frida Snell, U2 en de Editors.

Bits Bytes en Buizen bestaat uit Ed, die de zang voor zijn rekening neemt en zijn gitaren door de Egnater en Vox buizen-versterkers stuurt. Ad die de voorkeur geeft om zijn Gibson te versterken via de Kemper Profiler en Edwin die de toetsen en de sax voor zijn rekening neemt. De drums en verdere begeleiding wordt verder aangestuurd door een Apple Computer, Achter de schermen is er een team welke het geluid, licht en de beelden aanstuurt zodat het geluid en het beeld synchroon lopen.

De muziek varieert van heel klein, haast huiskamer gevoel tot bombastisch waar een complete band met orkest lijkt te staan. Dit laatste is de reden waarom we dit keer ook weer voor Theater de Schuur gekozen hebben omdat het huiskamer gevoel en het concert gevoel hier prima tot zijn recht komen.

Aanvangstijd: 19:30 uur

Kaarten à € 7,50 bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 2 november 2019 19:30

Powered by iCagenda

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook