BUIK

buik
Categorie
Toneel
Datum
11 januari 2020 20:15
Locatie
Theater De Schuur

BUIK is het derde en meest recente toneelscript dat Aaf Brandt Corstius, bekend columniste uit de Volkskrant en de Margriet, schreef voor Toneelgroep MugmetdeGoudenTand. In Aaf’s eigen relativerende en soms sarcastische stijl is ook deze toneeltekst geschreven. Humor en inhoud gaan hierbij hand in hand.

In het verhaal neemt Bob zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar Texel. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend. Een wrange komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes.

En over de vraag: wat heb je écht over voor je broer of zus?

Reacties publiek: “het lijkt net of je bij hun in het vakantiehuisje zit “, “goed en mooi spel”, “de humor en schrijfstijl van Aaf Brandt Corstius is ook in deze toneeltekst zeer herkenbaar”, “realistische broer en zus relatie wordt er neergezet”, “inventief en leuk decor”, “heerlijke voorstelling!”

Aanvangstijd: 20.15 uur

Kaarten à € 13,00 reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een bevestiging. Betaling van uw gereserveerde kaarten kan in het theater. 

 
 

Alle datums

  • 11 januari 2020 20:15

Powered by iCagenda

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook