Up the Irons

Tribute Iron Maiden

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Geplaatst: woensdag, 19 mei 2021
Gewijzigd: woensdag, 07 september 2022
Gelezen: 667 keer
  • Datum: zaterdag, 12 november 2022
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Genre: Concert
  • Kaarten: 87
  • Gebracht door: Bezemkast


€17.50

Aantal:


Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud.

I.v.m. de huidige corona maatregelen wordt dit concert verplaatst van 27 November 2021 naar 12 November 2022

Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij. Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium! 

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook