Altijd al eens willen weten wat er allemaal bij komt kijken om een show perfect te laten verlopen?

Zondag 29 Januari: Workshop
Podium- en Theatertechniek "Life on Stage"

Na het succes van vorig jaar openen theaters en podia in Brabant en Zeeland op zondag 29 januari 2023 tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een bijzondere doe-dag voor iedereen die geïnteresseerd is in theatertechniek. Dit jaar doet ook theater de Schuur in Zevenbergen mee.

Wat kun je verwachten?
De technici nemen je tijdens dit evenement mee in de wereld van licht- en geluid en je mag zelf aan de knoppen zitten. Na de workshops werk je mee aan de opbouw van een voorstelling en help je bij het maken van een videoclip.

Ben jij een creatieve doener en hou je van techniek? Wil je graag je handen uit de mouwen steken? Wil je als Techniek vrijwilliger aan de slag? Of ben je nog op zoek naar een leuke MBO studie? Maak op een laagdrempelige manier kennis met dit mooie vak en kom te weten of podium- en evenemententechnicus iets voor je is tijden Life on Stage in Theater de Schuur.

Deze doe-dag start om 10.00 uur en loopt door tot 14.00 uur.

Waarom deze dag?
Normaal staan de artiesten in de spotlight, maar dat kan alleen als er technici zijn die de spotlights verzorgen. Theatertechniek is een onderbelichte tak in de culturele sector, terwijl er zonder technicus geen licht, geluid of voorstelling is. 
De hele sector en dus ook ons theater de Schuur, is daarom hard op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen voor dit vakgebied.
Wij kunnen zeker nog Technische vrijwilligers gebruiken. En het mooie is…bij ons leer je de kneepjes van het vak van echte Pro’s! Op deze dag maak je kennis met deze mensen en met de techniek in de Schuur.

Programma 29 januari ‘23
10:00 - 11:00 Zelf aan de knoppen van het licht
11:00 - 12:00 Meehelpen met opbouw voor voorstelling
12:00 - 13:00 Zelf aan de knoppen van het geluid
13:00 - 14:00 Videoclip opnemen met de band Lot & Fields en Friends

Geïnteresseerd?
Mail dan je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de onderwerpsregel: "Life on Stage"
Voor meer informatie over Life on Stage kun je ook nog op lifeonstage.nu kijken.

We zien je graag op zondag 29 januari!

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook