De deuren gaan weer open voor publiek! 😊

De deuren gaan weer open voor publiek! 😊

‍nieuwsbrief 1 - 2020 - bekijk de nieuwsbrief online  

De deuren gaan weer open! We hebben er lang op moeten wachten maar vanaf september gaan we weer starten met het nieuwe seizoen. Misschien niet helemaal in de vorm die u van ons gewend bent maar we gaan er alles aan doen om met de mogelijkheden die we hebben u een complete theateravond te bieden!

We gaan werken in 2 blokken, één voorstelling om 19.30 uur en één om 21.30 uur. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons huiskamer theater.

"The Biggest Little Farm"

Filmavond GroenLinks

The Biggest Little Farm toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van de zoektocht naar harmonie tussen mens en natuur, die adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.
Kaarten, klik hier.

Fabian Franciscus

Kleine Wereld

UITVERKOCHT - Dit is een uitgestelde voorstelling van afgelopen seizoen, vandaar uitverkocht.

 

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.
Lees meer...


Margriet Bolding

Familie te koop

Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten? Verkoop ze en kijk of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Er staat vast nog wel een fijne Brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. 

 

Lees meer...

 

Klaas Prins

Maar nog niet helemaal

Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin maatregelen worden getroffen tegen vervelende Rotterdammers in de Efteling. 

Lees meer...

 

Guido Spek

Gelooft niet álles wat op internet staat

Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.

Lees meer...

Lees hier onze Covid-19 maatregelen.

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050