Klaas Prins gaat door en een volle agenda in januari!

Klaas Prins gaat door en een volle agenda in januari!

‍nieuwsbrief 4 - 2020 - bekijk de nieuwsbrief online  

Klaas Prins gaat door en we starten 2021 hopelijk met een volle agenda!

Ondanks de aankondiging dat we mogelijk vanaf 1 december sluiten, hebben we een uitzondering gemaakt voor de voorstelling van Klaas Prins. Deze werd voor de vierde keer uitgesteld door de sluiting van 2 weken in november. In afwachting van mogelijke steun vanuit de steungelden cultuur gemeente Moerdijk hebben we al een aanbod voor januari en februari 2021. Mochten deze voorstellingen niet doorgaan door te weinig financiële middelen, komen deze voorstellingen op de agenda van het seizoen 21-22.


Voorstelling Klaas Prins datum nummer 5. De voorstellingen van Klaas Prins gaat ‘nu’ echt door op vrijdag 11 december.

 

Op basis van 30 personen is de eerste voorstelling van 19.30 uur uitverkocht. Voor de tweede voorstelling van 21.30 zijn nog 3 kaarten.

Klaas Prins

Maar nog niet helemaal

Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin maatregelen worden getroffen tegen vervelende Rotterdammers in de Efteling.

Peter Ewijk

Contact

In 1977 werden drie opvallende dingen gelanceerd: de Voyager 1 satelliet, de Voyager 2 satelliet en Peter van Ewijk. Aan boord van de Voyagers bevonden zich twee identieke gouden platen met daarop het tinderprofiel van de aarde.

Guido Spek (bekend van GTST)

Gelooft niet álles wat op internet staat

Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.

Lot&Fields

Pure&Unplugged
2 huiskamerconcerten incl. support-act

Een avondvullende theatershow waarin Rob van de Velde (SuuS, Feverpitch) en Lotte Okkerse (Savoy Room) zich voorstellen en ze teruggaan in de tijd en jullie met o.a. beeld en geluid meenemen in hun muzikale verleden en het publiek interactief deelgenoot wordt gemaakt van het ontstaan en ontwikkeling van deze akoestische band.

WIJNENSPEELT

TOYBOY – of het heerlijke leven boven de veertig 

Ze zijn veertig en spartelen. Carrièreswitch, relatiecrisis, uitzakkende lichamen, coaches, pubergeweld maar ook tinderende toyboys en de blik op het (on)eindige. Carla en Miriam duiken in het leven van de veertiger en trekken hun eigen conclusies.

Vincent Bijlo

Anders 

Het is tijd, tijd voor ‘Anders’, omdat er al zoveel van hetzelfde is. Een frisse kijk, die hebben we nodig, een vrolijke blik op de toekomst.

‘Anders’ wordt een pleidooi voor een wereld waarin we elkaar zien en naar elkaar luisteren, maar saai is anders. ‘Anders’ wordt leuk, muzikaal en scherp. Het wordt Bijlo zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Kerstboodschap of Nieuwjaarsspeech?

Live streaming, semi-live uitzending, professionele videoboodschap. 

In samenwerking met Realmaker techniek, Dekkersound, Van Creatieve Huize is het in ons theater mogelijk om een optimale livestream te verzorgen, semi-live op te nemen of een videoboodschap voor op uw website.

Wij richten het theater sfeervol in en daarnaast maken wij in overleg met U een script en scenario. Tevens verzorgen we regie en eventueel ook nog een artiest.

Het kan allemaal en hiermee steunt U ons om het theater open te houden in deze coronatijd.

Meer informatie; info@theaterdeschuur.nl of bij Henk Hendrikx 06-14028438.


Nieuwe voorzitter?


Stichting Stoffer & Blik is op zoek naar een nieuwe voorzitter met ingang van 01-01-2021.

Lijkt je dat wat, neem contact op met Henk Hendrikx email; info@theaterdeschuur.nl of bel 06-14028438.

Lees hier onze Covid-19 maatregelen.

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050