Leuke vooruitzichten voor 2021!

Leuke vooruitzichten voor 2021!

‍nieuwsbrief 5 - 2020 - bekijk de nieuwsbrief online  

Theater weer dicht

Op dinsdag 15 december zijn voor de derde keer de deuren dicht gegaan, precies 9 maanden na de eerste sluiting. Je kunt inderdaad zeggen dat het jaar 2020 door deze crisis een zware bevalling is. Juist op het moment dat iets op gang kwam in het theater, is het alweer gestopt. Klaas Prins zijn record van 4 keer uitstellen, wordt bedreigd door Peter van Ewijk. In januari is bekend wanneer deze voorstelling wordt ingehaald.


Voor de rest van dit seizoen gaan we door met de planning van 2 voorstellingen op een avond en een aantal huiskamerconcerten. In mei staan er al weer 2 concerten gepland.

Studio de Schuur van start

In december is i.s.m. Realmaker Productions en Dekkersound succesvol proefgedraaid met live-streaming en semi-live uitzendingen vanuit ons theater. Hiermee slaan we een nieuwe weg in wat betreft de mogelijkheden in ons theater. Wij danken onze technische ploeg voor dit initiatief. In de proefperiode heeft Impro een nieuwjaarswens gemaakt.

Klaas Prins

Eindelijk na 4 keer uitstellen heeft Klaas zijn voorstellingen gespeeld. Uitverkocht op basis van 30 personen en geen horeca, waren de reactie van het publiek goed. Enthousiast kregen we te horen dat men blij was eindelijk weer een voorstelling bij te kunnen wonen. Net als thuiswerken gaat thuis zitten vervelen. Hopelijk kunnen we snel de nazit toevoegen.

Exposities stoppen

Officieus hebben we de mededeling gekregen van de werkgroep exposities van Stichting Cultuur Moerdijk dat ze stoppen met de exposities in ons theater. Jammer, we wensen ze veel succes op de nieuwe locatie.

Programma seizoen 2021-2022

In de volgende nieuwsbrief januari hopen we het programma te presenteren van het nieuwe, hopelijk gewone theaterseizoen. In deze programmering zullen uitgestelde voorstellingen en concerten zijn opgenomen, o.a. Cees van Amstel, AC in DC, Letz Zeppelin. We gaan er vanuit dat de theaterkrant in mei zal verschijnen.

Compensatie verlies 2020; geen sluiting theater

Er is een compensatieregeling vanuit de gemeente Moerdijk, hierdoor kunnen we het verlies ‘exploitatie theater de Schuur’ mogelijk reduceren tot € 0.

Helaas is er geen ruimte voor nieuwe investeringen, met name de nieuwe tribune en de herinrichting van de vide.

Lot&Fields

Pure&Unplugged *** Extra op zondag!!

2 huiskamerconcerten incl. support-act

Een avond(middag)vullende theatershow waarin Rob van de Velde (SuuS, Feverpitch) en Lotte Okkerse (Savoy Room) zich voorstellen en ze teruggaan in de tijd en jullie met o.a. beeld en geluid meenemen in hun muzikale verleden en het publiek interactief deelgenoot wordt gemaakt van het ontstaan en ontwikkeling van deze akoestische band.
Voor zondag 31 januari zijn er nog kaarten beschikbaar, klik hier.

Kevin does the Boss

Tribute Bruce Springsteen

Aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes neemt zanger/gitarist Kevin Bachus je in vogelvlucht mee door de imposante carrière van de Amerikaanse artiest Bruce Springsteen.
Lees verder...

Sgt. Pepper

A Beatles Tribute

Deze Antwerpse band slaagt er in om de prachtige muziek van de fab. Four te vertalen in een hedendaags kleedje. Een veelheid van klanken, sounds en samenzang van de 4 stemmen zorgt vaak voor kippenvelmomenten. Daarnaast rockt...
Lees verder...

Ger Sings Queen

A Tribute To Queen

Het repertoire van Queen zit in het DNA van Ger Savelkoul verweven. De epische muziek van deze band en het showmanship van Freddie Mercury vormen een dagelijkse inspiratiebron voor Ger en het is niet minder dan onvermijdelijk dat er ooit een tribute-act zou komen. 

Lees verder...

Guido Spek

Gelooft niet álles wat op internet staat

Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.

Lees verder...

WIJNENSPEELT

TOYBOY – of het heerlijke leven boven de veertig 

Ze zijn veertig en spartelen. Carrièreswitch, relatiecrisis, uitzakkende lichamen, coaches, pubergeweld maar ook tinderende toyboys en de blik op het (on)eindige. Carla en Miriam duiken in het leven van de veertiger en trekken hun eigen conclusies.

Lees verder...

Vincent Bijlo

Anders 

Het is tijd, tijd voor ‘Anders’, omdat er al zoveel van hetzelfde is. Een frisse kijk, die hebben we nodig, een vrolijke blik op de toekomst.

Lees verder...

 

We Go Back

Feesten, genieten, beleven.

Terug naar de hits van toen. In een mooie mix met de muziek van nu. We Go Back is een avond die in het teken staat van entertainment, (live)muziek en hits van toen en nu. Een totaalfeest voor iedereen die wel van een mooi feestje houdt in een prachtige sfeer. We Go Back is er voor iedere muziekliefhebber en kijkt niet naar leeftijd.

Lees meer...

 

Story Of The Eagles

A Tribute To The Eagles

Story Of The Eagles doet wat beloofd: ze vertellen het muzikale verhaal van The Eagles. Vol passie, enthousiasme en met veel plezier. Deze groep bestaat uit 9 muzikanten waaronder één vrouw, en is o.a. bekend geworden door de geweldige meerstemmige zang. 

Nieuwe voorzitter?

Stichting Stoffer & Blik is op zoek naar een nieuwe voorzitter met ingang van 01-01-2021. Lijkt je dat wat, neem contact op met Henk Hendrikx email; info@theaterdeschuur.nl of bel 06-14028438.

Lees hier onze Covid-19 maatregelen.

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050