Langere lockdown, de hernieuwde planning.

Langere lockdown, de hernieuwde planning.

‍nieuwsbrief 6 - 2021 - bekijk de nieuwsbrief online  

Langere lockdown

Met spanning hebben we de persconferentie afgewacht van 12 januari. Zoals verwacht is de lockdown verlengd en zullen we de deuren nog even dicht moeten houden en weer voorstellingen en huiskamerconcerten verschuiven. Na 9 februari hopen we weer de deur met beperkingen te openen. Dit seizoen proberen we zo veel als mogelijk te organiseren en in september 2021 een start te maken met een gewoon nieuw theaterseizoen. Inmiddels zijn we druk met de planning daarvan en we gaan er vanuit dat begin mei bij uw de ‘theaterkrant’ in de bus komt.

Reserveren: LET OP;

Kaarten voor de voorstellingen kunt U tijdelijk reserveren door het sturen van een email naar: plumeau.deschuur@gmail.com 

U krijgt bericht dat de plaatsen zijn gereserveerd met daarbij als bijlage een reserveringsbewijs.  Betaling kunt U doen op de dag van de voorstelling met pin aan de kassa van het theater. 

Dit doen we omdat het onzeker is of voorstellingen en concerten doorgaan. Hierdoor voorkomen we dat we dat we steeds betalingen moeten retourneren.

Heeft U voor de reeds geplande voorstellingen gereserveerd dan gaat deze reservering automatisch naar de nieuwe datum, hierover ontvangt U bericht waarbij U de reservering kunt bevestigen.

Nieuwe planning;

  1. De voorstellingen van Peter van Ewijk van 16 januari zijn verplaats naar zaterdag 18 september.
  2. De voorstellingen Guido Spek van 23 januari zijn verplaats naar 13 maart.
  3. De huiskamerconcerten van Lot & Fields van 30 en 31 januari zijn verplaatst naar 5 en 6 maart.
  4. De voorstellingen van Wijnenspeelt van zaterdag 6 februari zijn verplaats naar 20 maart.
  5. De voorstellingen van Vincent Bijlo, Cabaret Poel en Ernest Beuving blijven voorlopig nog staan op de eerder geplande data.
  6. Eagles; voor dit concert zijn de kaarten pas beschikbaar vanaf begin april. Dit is een inhaalconcert waar al veel kaarten voor zijn verkocht en het nog onduidelijk is hoeveel kaarten er beschikbaar zijn.

“Toch effe mauwe” gaat naar HALFVASTEN!

In samenwerking met Stichting Carnaval Zevenbergen zouden we op vrijdagavond 12 en zondagmiddag 14 februari een optreden organiseren met 5 of 6 mauwers. 

Dit is verplaats naar Halfvasten vrijdagavond 12 maart en zondagmiddag 14 maart.

We hebben een programma samengesteld met diverse mauwers. Voor vrijdag 12 maart Evi (jeugd tonpraatster), Jan Eestermans, Twan van Oers, René van Boxtel, Bart Ketelaars, Iveke van Gerven en Marleen Konings. En zondag 14 maart Evi (jeugd tonpraatster), Jan Eestermans, Twan van Oers, René van Boxtel, Bart Ketelaars, Hans Vanbaarschot en Jorlan Manders.

Presentatie; Piet Vegers (Peerke)

Er zijn 30 plaatsen per voorstelling beschikbaar i.v.m. de Covid-19 maatregelen.

Kaarten kosten; € 15,00 per persoon U kunt kaarten (maximaal 2) bestellen via; info@theaterdeschuur.nl.

Kullekesbal 2021

Op vrijdag 8 januari zijn we gestart met de opname ‘We slingeren ut aon’ als alternatief voor de theatervoorstelling tijdens het Kullekesbal in de Borgh.

In opdracht van Stichting Carnaval Zevenbergen wordt door Realmakerproducties, Dutchmulticam, Van Creatieve Huize en Impro een film gemaakt die op vrijdag 12 februari wordt gepresenteerd voor de scholen in Zevenbergen. De kinderen kunnen online het verhaal volgen en door het doen van diverse opdrachten kunnen zij er voor zorgen dat carnaval ‘opstart’.

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050