Weer een nieuwsbrief! Helaas zonder goed nieuws.

Weer een nieuwsbrief! Helaas zonder goed nieuws.

‍nieuwsbrief 7 - 2021 - bekijk de nieuwsbrief online  

Weer een nieuwsbrief!
Helaas zonder goed nieuws.

De avondklok 3 weken langer, een lockdown die nog doorgaat. Nog geen datum te ‘prikken’ in dit seizoen, we worden prikkelbaar, maar dat helpt niet omdat de bevrijdende prik niet snel komt. 

We merken dat U ook niet meer gelooft in het doorgaan van voorstellingen en nu de lente zich aankondigt, kunnen we definitief zeggen dat het seizoen 20-21 eindigt zonder dat het echt begonnen is. Gelukkig hebben we een bijdrage kunnen aan toch nog een beetje carnaval door het maken van de film voor het Kullekesbal en de uitzendingen; Uurke uit ut Schuurke en voor de jeugd de Leutbunker. We gaan voor het nieuwe seizoen 21-22 en duimen dat dit redelijk normaal kan starten. Het wordt een programma met veel namen die in dit seizoen op de agenda stonden, zoals op donderdag 9 september Cees van Amstel, 17 september Peter van Ewijk en zaterdag 25 september concert Dave Budda.

De voorstelling van Guido Spek vervalt, omdat hij vanaf 1 april stopt, Vincent Bijlo gaat naar 17 april en Cabaretpoel en Wijnen speelt komen terug in het nieuwe seizoen.

De twee voorstellingen ‘Toch effe mauwe’ komen te vervallen.

Voorlopig onder voorbehoud nog op de agenda:

• Zaterdag 10 april; huiskamerconcert Queen solotribute.

• Zaterdag 17 april; Vincent Bijlo

• Zaterdag 1 mei; huiskamerconcert ‘Back to!’

• Zaterdag 8 mei; Ernest Beuving

• Zaterdag 15 mei; huiskamerconcert Unplugged  Lot & Fields

• Zondag 16 mei; huiskamerconcert Unplugged  Lot & Fields

• Zaterdag 22 mei; Concert Eagles  

Reserveren: LET OP;

Kaarten voor de voorstellingen kunt U tijdelijk reserveren door het sturen van een email naar: plumeau.deschuur@gmail.com 

U krijgt bericht dat de plaatsen zijn gereserveerd met daarbij als bijlage een reserveringsbewijs. Betaling kunt U doen op de dag van de voorstelling met pin aan de kassa van het theater. Dit doen we omdat het onzeker is of voorstellingen en concerten doorgaan. Hierdoor voorkomen we dat we dat we steeds betalingen moeten retourneren.

Heeft U voor de reeds geplande voorstellingen gereserveerd dan gaat deze reservering automatisch naar de nieuwe datum, hierover ontvangt U bericht waarbij U de reservering kunt bevestigen.

Kindergroep

De afgelopen periode zijn zij online verder gegaan en we hopen bij goed weer in maart te starten met buitenrepetities. Dit jaar geen grote voorstelling, maar wel in juni een theatrale presentatie. 

Er is nog plaats voor een paar kinderen van 8 tot 12 jaar, zij repeteren op dinsdag van 18.00 uur tot 19.30 uur. Interesse en wil je een keer meedoen, stuur dan een mail naar; info@theaterdeschuur.nl en wij nemen contact met je op!


Bouwnieuws

Verfwerk; Als vrijwilliger heeft Boudewijn van Heijst de afgelopen weken er voor gezorgd dat de gang, het magazijn , de zaal en het theatercafe voorzien zijn van een nieuwe laag verf.

Hartelijk dank dat hij zich zo heeft ingezet.


Luchtbehandeling; We zijn in overleg met de gemeente over de realisatie van de luchtbehandeling. We hopen dit voor het nieuwe seizoen uit te voeren.


Herinrichten vide; Dit plan ligt voorlopig stil in afwachting van de realisatie van de luchtbehandeling. Omdat de exposities van Stichting Cultuur Moerdijk niet meer bij ons worden gehouden, zullen we de huidige plannen bijstellen.

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050