We maken een eindsprint!

We maken een eindsprint!

‍nieuwsbrief PBC - 2021 - bekijk de nieuwsbrief online  


We maken nog een kleine eindsprint!
Doe jij mee?

De doneerknop is nog een 2 dagen geldig.

De actieweek is al even voorbij maar de doneerknop is nog t/m zaterdag 19 juni actief.
Wilde u nou toch nog doneren, twijfelde u nog of bent u het gewoonweg vergeten?
Dan hopen we dat u vandaag of morgen nog een donatie aan Theater de Schuur wilt doen.

 

 

Wij hopen op uw steun en delen van dit bericht vinden wij zeker lief!!

 

Waarom collecteren wij?

Voordat jullie nu massaal het spaarvarken aan diggelen gaan slaan ;) willen we eerst even uitleggen waarom wij hulp vragen.

 

In ons mooie theater hebben we de afgelopen jaren al diverse aanpassingen gerealiseerd om de theater beleving te verbeteren. Er staan nog wat dingen op ons lijstje maar wat echt toe is aan vernieuwing is de tribune.

 

We gaan dit seizoen voor een uitschuifbare tribune met 100 vaste stoelen, voor;

  • onze vrijwilligers; Het opbouwen van de oude tribune is veel en zwaar werk. We zijn zuinig op onze vrijwilligers, dus om hun werk te verlichten is de uitschuifbare tribune een uitkomst.
  • onze gasten; De oude tribune was niet meer van deze tijd met de stapelstoelen. De nieuwe tribune biedt meer comfort en dit draagt bij aan het echte theatergevoel voor onze zeer gewaardeerde gasten.
  • ons theater zelf; De oude tribune was op en om aan alle ARBO- en veiligheidsregels te voldoen is het tijd voor vernieuwing. Zo kunnen we weer jaren door met een veilige en duurzame tribune.

 

Als alles was gegaan afgelopen jaar zoals we gepland hadden was onze spaarpot groter geweest om dit project te kunnen ondersteunen. Helaas is dit zoals iedereen weet anders gelopen door Corona. Maar we willen ons plan doorzetten en daarom hebben we een lening afgesloten. Wil jij ons helpen om deze lening sneller af te lossen :), we zullen jullie zeer dankbaar zijn!

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050