DE SCHUUR GAAT LOS!!!

DE SCHUUR GAAT LOS!!!

nieuwsbrief 13 - 2021 - bekijk de nieuwsbrief online  

WE GAAN VOLLE BAK LOS! 

De deuren waren al een beetje open, ze gaan nu weer wat verder open. Wel is er de controle, die wij liever ook niet zouden doen, maar we zullen wel moeten. 

De deuren dicht hebben, heeft ons veel gekost en we hebben natuurlijk ook financieel iets in te halen. We hopen in ieder geval op een fantastisch seizoen en een mooi lustrum jaar in 2022 (40 jaar Stoffer & Blik). 

DAVE BUDHA - 25 september

Op zaterdag 25 september, het eerste concert, we kunnen weer volle bak draaien. Op deze avond presenteert Dave Budha (Dave Broeders) zijn ‘nieuwe album’. Met een aantal gasten belooft het een unieke avond te worden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar.


IMPRO; Breuk 70 gaat door!

In het weekend van 10, 11, 12 september is er door onze theatergroep IMPRO succesvol gewerkt aan de nieuwe theatershow Breuk 70. Geen dinershow, maar na 7 jaar wel weer een 3 uur durende theaterbelevenis met een verhaal vol drama, veel muziek en zang, historie en natuurlijk allerlei snacks en drankjes. 22, 23, 29 en 30 oktober zijn nog voldoende plaatsen vrij, bestel ze via de website of rechtstreeks via info@theaterdeschuur.nl of bel 06-14028438 (Henk Hendrikx)


STEM OP ONS! RABO Clubsupport;

Waar we kunnen, proberen we financiële ondersteuning te vinden voor het bekostigen van de ‘nieuwe tribune’. De lening die we hiervoor hebben afgesloten willen we op deze wijze zo snel mogelijk aflossen. Daarom doen we mee met deze actie. Dus zit u bij de Rabobank? Stem dan op ons, en daardoor zorgen iedereen begin 2022 op het pluche kan zitten.


Cees van Amstel en Peter van Ewijk

Eindelijk! Dat was het eerst wat cabaretier Cees van Amstel zei toen hij ons theater binnen stapten. Nog op 1,5 meter, 2 prachtige voorstellingen, blije bezoekers, nog geen nazit, maar wel het gevoel dat het seizoen goed is begonnen.

Zaterdag 18 september de laatste keer op 1,5 meter, de voorstelling van cabaretier Peter van Ewijk. 


Bestel hier uw kaarten voor Theater de Schuur.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050