Er is weer leven in de tent!

Er is weer leven in de tent!

nieuwsbrief 14 - 2021 - bekijk de nieuwsbrief online  

ECHT OPEN! 

Wat een week voor ons theater. Nu we weer op volle sterkte voorstellingen kunnen geven moesten we op ‘zoek’ naar ‘hoe ging het ook alweer’. De opbouw van de tribune, een routine van een half uur werd ruim een uur omdat we heel wat tijd kwijt waren aan ‘hoe moest het ook alweer’. Maar hij staat met nog een rij aanvulling van de eerste tribune op de plaats waar de trap heeft gestaan.

Vrijdag is er hard gewerkt om ook de vernieuwde regieruimte in te richten, kabels moesten verlegd worden, licht en geluid aansluiten. Het resultaat een prachtige ruime regie met een overzichtelijke opstelling van de apparatuur. Chapeau voor de vrijwilligers die al 4 weken hele dagen bezig zijn geweest om deze klus te klaren. Echt een gouden ploeg.

Vrijdag 8 oktober een goed gevulde zaal voor de eerste filmavond van Cine 7. Zaterdag 9 oktober bijna volle bak bij de eerste voorstelling van Plumeau zonder 1,5 meter. Natuurlijk is het met de coronacheck, maar het publiek lijkt er al aan gewend te zijn en afzeggingen omdat men niet gevaccineerd is zijn niet eens op een hand te tellen. Een mooie film, een uitstekende cabaretier met zijn tweede try-out, het seizoen 21-22 is ‘echt’ gestart.

Maandag 11, dinsdag 12 gevuld met 4 schoolvoorstellingen voor de basisscholen, dan ombouwen voor Cine 7 op 15 oktober.  Op 16 oktober Schuurrocked, ruim 90 bezoekers, die hebben genoten van de prachtige selectie van rocknummers op het scherm en een spannende pubquiz. Zondag 17 oktober de dag waarop de zaal wordt omgebouwd voor ‘Breuk 70’. Een zaal in Dorpshuis de Schuur in het jaar 1970.

Er is weer leven in de tent!

Breuk 70

Helaas gaat de voorstelling van 22 oktober niet door, door te weinig belangstelling. Op deze avond dus de generale repetitie. Op het moment dat we dit schrijven zijn er voldoende kaarten verkocht voor de andere avonden. Er zijn in totaal nog 38 kaarten beschikbaar. De verkoop voor de voorstellingen van april is ook gestart en daar is al bijna een voorstelling uitverkocht. Voor meer informatie en bestellen van de kaarten kunt U terecht op onze website onder de button ‘ andere voorstellingen’.


Nieuwe tribune

Deze is besteld en deze week komt Jezet, de leverancier, deze definitief inmeten. We gaan er vanuit dat de tribune eind januari/begin februari wordt geplaatst.
Waar we kunnen, proberen we financiële ondersteuning te vinden voor het bekostigen van de ‘nieuwe tribune’. De lening die we hiervoor hebben afgesloten willen we op deze wijze zo snel mogelijk aflossen. Daarom doen we mee met deze actie. Dus zit u bij de Rabobank? Stem dan op ons, en daardoor zorgen iedereen begin 2022 op het pluche kan zitten.


Kinderboekenweek ‘ Wat wil je worden’.

Tijdens de kinderboekenweken verzorgt een aantal leden van IMPRO i.s.m. Van Creatieve Huize voorstellingen op basisscholen en bibliotheken.


6 november:
Tobi Kooiman
'Best of'

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch?


19 november:
From Source to Sea
Plastic Soup Surfer

Vrijdag 19 november vertoont GroenLinks Moerdijk de film "From Source to Sea". Een documentaire over de Plastic Soup Surfer Merijn Tinga.20 november:
We Go Back
The 80's

Back to Eighties, een belevenis met live muziek, disco en dans. Voor het eerst in ons theater. 

Foto: tweede optreden in Son en Breugel voor 900 mensen, eerste keer 750.


27 november:
Up the Irons
Tribute Iron Maiden

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud.


Concert van het RUIMTEORKEST.

Bestel hier uw kaarten voor Theater de Schuur.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050