Weer snel genieten van een voorstelling!

Weer snel genieten van een voorstelling!

nieuwsbrief 19 - 2022 - bekijk de nieuwsbrief online  

Versoepelingen?

Inderdaad een vraagteken. Je bent blij dat je weer publiek in je theater kunt ontvangen wat betreft  theatervoorstellingen, film en repetities, helaas zijn de concerten nog niet mogelijk. Aan de andere kant weet je dat bij deze maatregelen het goedkoper is om dicht te blijven, omdat er te weinig publiek in je zaal is om de kosten met de entree enigszins te dekken. Door de sluitingstijd van 22.00 uur is het niet mogelijk om 2 voorstellingen te plannen op een dag. Onderhandelen over minder inkomsten voor de artiesten doen we niet, zij hebben het nog zwaarder dan wij als theater.

Emile van der Logt is uitverkocht, maar hij is bereid om naast zaterdagavond 19 februari, extra op te treden op zondag 20 februari in de middag.

Helaas kunnen we hierdoor niet meedoen met de open dag voor theatertechniek.

In 2022 hebben we 90% omzetverlies gehad in de horeca en dat hakt er in als dat 60% is van je inkomsten is. Tot nu toe hebben we het overleefd en daarom gooien we het cynisme over boord. Vooruit kijken en hopen dat we zo snel mogelijk jullie weer normaal kunnen ontvangen. We hopen dat op 5 februari nog wat publiek erbij krijgen. Er zijn 31 kaarten beschikbaar voor deze voorstelling.

 

Weer snel genieten van een voorstelling;

  • Zaterdag 29 januari; Meiden van Toen met 'Leven nu' - uitverkocht
  • Zaterdag 5 februari; Astrid Cartel met ‘Echt’  - nog 31 plaatsen beschikbaar
  • Zaterdag 12 februari; Concert Stones Session geannuleerd, komt terug in seizoen 22-23. Datum nog niet bekend.
  • Zaterdag 19 februari; Emiel van der Logt met 'Geen spijt' - uitverkocht
  • Zondagmiddag 20 februari; Matinee extra voorstelling Emiel van der Logt - uitverkocht

Uw kaarten blijven geldig voor de nieuw geplande datum. 

 

Cine 7 start vanaf 4 februari.

40 jaar Stoffer & Blik, jubileum start met een gesloten theater!

 

In augustus 2022 bestaan we 40 jaar en dat willen we in september/oktober van dit jaar vieren. Concrete plannen hebben we nog niet omdat alles onzeker is. Hopelijk kunnen we als alles weer normaal is, plannen gaan maken. In nieuwsbrief 20 gaan we wel een rubriek opnemen over deze 40 jaar.

WE MOGEN WEER!

Repetities

 

Kindertheater; 

Met veel enthousiasme is het Kindertheater weer gestart en kunnen ze hopelijk tot en met juni verder en met wat extra inzet toch nog weer een nieuwe productie spelen. Zij komen bij elkaar op dinsdag van 18.00 uur tot 19.30 uur. Interesse? Neem dan contact op via info@theaterdeschuur.nl 


Markland College musical;  

Op 10 en 11 februari speelt de musicalklas van Markland College de musical.


Theaterproject Huiskamer;

Theater de Schuur is in het kader van ‘project productiehuis’ samenwerking aangegaan met het theaterinitiatief van Stichting Huiskamer.


Kullekusbal

We zijn druk met de repetities op dinsdag en zaterdag. Al 32 jaar verzorgen wij voor de Stichting Carnaval Zevenbergen een voorstelling voor kinderen, 15 jaar op maandagmiddag met Carnaval en 17 jaar voor de basisscholen op vrijdagmorgen. Vorig jaar i.v.m. corona een speelfilm, nu weer gewoon in de Borgh.

Inmiddels staat het decor weer opgesteld in Bergen op Zoom. De studenten van Curio zullen weer de theatertechniek verzorgen.


IMPRO; Breuk 70, voorstellingen april

Inmiddels zijn er veel kaarten verkocht voor de voorstellingen in april 2022, zaterdag 2 april en vrijdag 1 april uitverkocht, voor vrijdag 8 april nog 14 kaarten en voor zaterdag 9 april nog 10 kaarten.

 

Wilt U deze speciale theaterervaring ook meemaken, bestel dan kaarten via de website; www.theaterdeschuur.nl of stuur een email naar info@theaterdeschuur.nl of bel 06-14028438 


Bestel hier uw kaarten voor Theater de Schuur.

Volgende nieuwsbrief 19 na persconferentie op 12 januari. 

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050