Word jij het nieuwe gezicht in het theater?

Word jij het nieuwe gezicht in het theater?

nieuwsbrief 20 - 2022 - bekijk de nieuwsbrief online  

WORD JIJ EEN VAN DE NIEUWE GEZICHTEN BIJ THEATER DE SCHUUR? 

WEET JIJ OF BEN JIJ ONZE NIEUWE THEATERTECHNICUS? 

WEET JIJ OF BEN JIJ ONS NIEUW GEZICHT ACHTER ONZE BAR?

Als je bij ons vrijwilliger wordt krijg je een meer dan redelijke vrijwilligersbijdrage voor bar en techniek. 
Interesse bel 06-14028438 of stuur een email naar info@theaterdeschuur.nl

 

IMPRO; Breuk 70, voorstellingen april

8 april; nog 5 kaarten

9 april; nog 9 kaarten

 

Een avond om nooit te vergeten. In maart veel enthousiaste bezoekers. Wordt jij ook zo’n enthousiaste bezoeker. Dit is de laatste kans!

Wilt U deze speciale theaterervaring ook meemaken, bestel dan kaarten via de website; www.theaterdeschuur.nl of stuur een email naar info@theaterdeschuur.nl of bel 06-14028438 


ECHT OPEN;

Na Carnaval met weer een “Uurke in ut Schuurke’ gaan we een meer dan drukke maand maart tegemoet. De tribunebouwers moeten nog even op de valreep deze maand 4 x opbouwen en afbreken. Concert Eagles, twee dagen musical Markland College, 2 dagen schoolvoorstellingen, een dag stembureau, 3 filmavonden, opbouw decor Breuk 70, zomaar een greep uit de maand maart. April en mei normaal einde seizoen ook nog een volle agenda.

CONCERTEN

We gaan een inhaal slag doen op het einde van dit seizoen.
Bezemkast presenteert;

26/03 Letz Zeppelin
Kaarten beschikbaar: 50
16/04 Tribute Bruce Springsteen
Kaarten beschikbaar: 91
14/05 We go back 70-80
Kaarten beschikbaar: 82
21/05 AC in DC
Uitverkocht
28/05 Sergeant Pepper (Beatles)
Kaarten beschikbaar: 143

THEATER/CABARET

Plumeau presenteert;

19/03 De Cabaret Poel“VIER KEER LEUK“
Kaarten beschikbaar: 36
23/04 Joosen & de Jager“ZWOLLE AAN ZEE“
Kaarten beschikbaar: 33
07/05 Ernest Beuving“SKØREN“
Kaarten beschikbaar: 60

Line up van Cabaret Poel 19 maart 2022

Lieke Neuman maakt cabaret waarin fysiek theater, absurde humor en haar achtergrond als grafisch ontwerper samen komen. Met haar creatieve vondsten weet ze haar publiek iedere keer te verrassen want niets is wat het lijkt. Een beeldende voorstelling over een vrouw die af en toe aan het dagelijks leven weet te ontsnappen en de leegte in haar leven op geheel eigen wijze invult.

Luuc Ransijn heeft een eigen stijl van zelfgeschreven liedjes en conferences waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Hij verpakt de rauwe kant van de actualiteit in poëtische teksten die je eerst op een verkeerd been zetten en dan keihard binnen komen. ‘Luuk-a-like’ is een eerlijk programma over identiteit en maatschappelijk engagement.

Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes. Liedjes op de gitaar, piano en loop station. Persoonlijke liedjes worden afgewisseld met talige, droogkomische liedjes, die in dito stijl aan elkaar worden gepraat.

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Heeft u zin in een leuk verrassende theateravond met nieuwe talenten? Klik hier voor kaarten.

Seizoen 22-23

In mei/juni verschijnt natuurlijk de theaterkrant voor het nieuwe seizoen. Naast een aantal uitgestelde voorstellingen alweer een interessant programma, dat hopelijk ‘gewoon’ kan doorgaan.

In de volgende nieuwsbrief hopen we alvast het programma van het komende seizoen te presenteren en misschien ook al iets over 40 jaar Stoffer & Blik.


Stoffer & Blik, het begin deel 2

Mei 1983


In de kleine vergaderzaal van sporthal de Molenberg is de eerste voorstelling. Repeteren hebben we gedaan in vormingscentrum ’t Hoekske. Techniek en decor worden verzorgd door Adrie Beljaars en Jan Dekkers. Een ieder heeft 500 gulden ingelegd om licht en geluid aan te schaffen.

Op woensdagmiddag en de genodigden zijn leerkrachten van basisscholen uit de regio. Het zit bomvol met meer dan 100 mensen. Zonder een echte try-out vooraf gaan we de premiere in. Tijdens de pauze zitten we even aan de bar bij te komen. We zien dat 4 dames tijdens de pauze weggaan. Onze gedachte; ‘die vinden er niks aan!’

Verkeerd gedacht. De volgende dag bel een enthousiaste directrice van de Klimroos uit Roosendaal. We doen onze eerste boeking ‘afsluiting schooljaar’, ze zijn weg gegaan omdat ze deel 2 graag voor het eerst wilde zien op hun school.

Bij de Klimroos spelen we al onze voorstellingen, dus 12 keer. De eerste jaren in de kleine speelzaal, later in sporthal de Dijke.

Dagelijks bestuur compleet;

Met vreugde kunnen we melden dat er een nieuwe voorzitter is voor onze stichting Stoffer & Blik en daarmee is ons bestuur weer op sterkte.

Mark Rouss is onze nieuwe voorzitter. Verder zitten in het bestuur Moniek van Berkel, Marleen Vegers, Adrie Beljaars en Henk Hendrikx.

Bouwnieuws;

In april komt de nieuwe tribune, daarover meer in de volgende nieuwsbrief. 

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050