Kindertheater: Onrust in de gamewereld 🎮 👾 🎭

Kindertheater: Onrust in de gamewereld 🎮 👾 🎭

nieuwsbrief 24 - 2022 - bekijk de nieuwsbrief online  

JUBILEUM UITGAVE THEATERKRANT!.

In de week van 25 juni kunt U in de brievenbus de theaterkrant voor het nieuwe seizoen in uw brievenbus verwachten. Niet alleen het programma voor komend seizoen, maar ook de verhalen van 40 jaar Stoffer & Blik.

Woont U niet in Moerdijk of heeft un een ja/nee nee/nee sticker en wilt U de krant toch graag ontvangen? Mail dit dan door naar info@theaterdeschuur.nl 

 

Kindertheater op 24 en 25 juni

Onrust in de gamewereld.

Rik wordt door zijn vader opgesloten in de kelder nadat hij voor de zoveelste keer de boel op stelten zet. Daar doet hij een mysterieuze vondst die hem naar zijn favoriete gamewereld brengt. Rik is helemaal enthousiast totdat hij er achter komt dat de Hacker zijn zusje heeft ontvoerd. Hij heeft haar nodig om zijn snode plannen tot uitvoering te brengen. Rik besluit zijn zusje te gaan bevrijden. Maar dat gaat niet zomaar. Hij zal zijn weg door de gamewereld moeten vinden en levels voltooien om zijn zusje te redden. Gaat hem dit lukken? 

OPEN SCHUUR DAG ZONDAG 25 SEPTEMBER

ZONDAG 25 september ‘OPEN SCHUURDAG’ in het kader van 40 jaar Stoffer & Blik! Een dag met voorstellingen, workshops en nog veel meer. Programma te lezen op website en in de komende nieuwsbrieven.

RABO CLUBSUPPORT;

In september kunt U weer stemmen. Stem op ons om meer te kunnen aflossen op de lening voor de tribune en vraag dat ook aan een ieder in uw omgeving.

PRINS BERNHARDFONDS;

Dit fonds heeft € 5000,00 beschikbaar gesteld voor de uitbreiding van ons theaterlicht.

SCHOOLMUSICALS;

In juli gaan de groepen 8 van de basisscholen Hoeksteen, Neerhof en De Toren aan de slag met hun musical in ons theater.

Wij zijn blij dat deze scholen gebruik gaan maken en dat zo het afscheid van groep 8 van de school in een echte theatersfeer plaatsvindt.

Succes.

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050