Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport

nieuwsbrief - 2022 - bekijk de nieuwsbrief online  

Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Stem op ons via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

ZET IN UW AGENDA: OPEN SCHUUR
ZONDAG 25 SEPTEMBER 13.00-17.00 u.

Zondag 25 september ‘OPEN SCHUURDAG’ in het kader van 40 jaar Stoffer & Blik! Een dag met voorstellingen, workshops en nog veel meer. 

Zaterdag 01 oktober 2022
Thjum Arts met Tijdloos genot

Als Thjum het podium opkomt gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling. Hierin verweeft hij de tijdsgeest met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen.


What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.


“Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.


In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.


Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

 

Voorstelling Arjan Kleton wordt verplaatst

De voorstelling van Arjan Kleton van zaterdag 17 september wordt verplaatst, later hoort u hier de nieuwe datum voor. Bezoekers die al kaartjes hebben gekocht worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050