Theater de Schuur: nieuws en agenda

Theater de Schuur: nieuws en agenda

nieuwsbrief 03 - 22/23 - bekijk de nieuwsbrief online  

40 jaar Stoffer & Blik, dat hebben we gevierd!

Zaterdag 19 november hebben we het jubileumjaar van Stoffer & Blik afgesloten met een grandioos evenement voor onze vrijwilligers en partners. De feestcommissie had hiervoor een mooi programma bedacht. De middag begon met een actieve tocht door Zevenbergen, verzorgd door Fortproducties (uitinzevenbergen.nl). Dit  leverde prachtige gedichten, presentaties en foto’s op over en van ons stadje. Daarna werden de vrijwilligers getrakteerd op een zeer complete barbecue. Als verrassing was ook cabaretier Arie Vuyk uitgenodigd voor een kort optreden. 

December!

Het einde van het jaar 2022 nadert. Het werd voor ons een jaar van 11 maanden, want in januari zaten we nog in een lockdown. Net als andere theaters merken we dat het theaterbezoek nog achterblijft ten opzichte van de tijd voor Corona en dat is jammer!


Zowel Plumeau die de cabaretvoorstellingen regelt als De Bezemkast die zorgt voor de programmering van de concerten, merken dat de voorstellingen minder (snel) uitverkocht worden.


Het goede nieuws voor u is dat u daardoor nog kaarten kunt bestellen voor de 2 cabaretvoorstellingen en het concert van deze maand: 


Chris Verlaan staat met zijn cabaretvoorstelling op zaterdag 3 december geprogrammeerd. Hier zijn nog vrij veel kaarten voor beschikbaar. We hopen dat u zin en tijd heeft voor en last minute nog kaarten gaat bestellen voor dit optreden.


Voor het ‘Joe Cocker tribute’, concert op 17 december bent u ook nog niet te laat.

Op onze website leest u meer over deze band. Natuurlijk is op dit soort avonden de tribune ingeklapt en daarom is er nog ruimte voor u en uw vrienden.  


De eindejaarconference van Vincent Bijlo is écht bijna helemaal uitverkocht. Wacht dus niet langer met bestellen en plan een avondje theater in de kerstvakantie!


Naast deze eigen programmering vinden er ook nog activiteiten plaats op andere dagen. 15 december is het podium voor het koor Zezam en Cine7 organiseert nog 3 filmavonden in december. 

 

SINT-TIP:
U kunt natuurlijk ook een theaterticket geven
of vragen als decembercadeau!

Rabobank clubsupport

Deze maand maken we een start met het maken van een meerjarenplan. Hierbij kunnen we rekenen op deskundige begeleiding via Rabobank clubsupport.

Dagelijks bestuur op sterkte

Met de komst van Cynthia Leest is het dagelijks bestuur op statutaire sterkte. We zijn nog wel op zoek naar een bestuurslid die het leuk vindt om onze penningmeester in de toekomst op te volgen.

Seizoen 2023-2024

Inmiddels zijn we al weer volop bezig met de planning van het nieuwe seizoen. In 2023 zal naast de concerten en voorstellingen, theatergroep Impro weer 4 weekenden een nieuwe productie presenteren. 


In mei willen we onze theaterkrant weer huis aan huis verspreiden. Afgelopen jaar bleek  deze niet bij iedereen bezorgd te zijn, dus gaan we er extra op letten dat dit goed komt. 

 

Wil je nog de digitale krant van dit seizoen ontvangen? Dat kan! Mail dan naar info@theaterdeschuur.nl

Programma december en januari

 

02/12 Elvis
Cine7
03/12 Chris Verlaan - Man in de maak
Plumeau (Cabaret)
16/12 C’mon C’mon
Cine7
15/12 Kerstconcert Zezam - 20.00 uur
Overige - Kaarten; koor@zezam.nl
17/12 Back on Track - Joe Cocker Tribute
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
29/12 Vincent Bijlo - Eindejaarconference
Plumeau (Cabaret)
30/12 House of Gucci
Cine7
06/01 Death on the Nile
Cine7
14/01 Maarten Westra Hoekzema - Toen eindelijk alles lukte
Plumeau (Cabaret)
20/01 Decision to leave
Cine7
21/01 Foo Fighters + Red Hot Chili Peppers Tribute
Bezemkast ism Tributeworld (Concert met staanplaatsen)

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.
Mist u iets in de nieuwsbrief? Wij horen het graag, mail.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050