Theater de Schuur: nieuws en agenda

Theater de Schuur: nieuws en agenda

nieuwsbrief 04 - 22/23 - bekijk de nieuwsbrief online  

Wij wensen u een schitterend theaterjaar!

2022 is ten einde. Het was een jaar met gelukkig weer veel mooie voorstellingen en concerten. Het geeft ons veel energie om ook in 2023 en 2024 te gaan zorgen voor een breed aanbod in ons mooie theater de Schuur. Er zijn veel vrijwilligers verbonden aan de Stoffer en Blik en de onderliggende groepen. 

Plumeau, Bezemkast, Blikvanger, Impro, het kindertheater, de stichtingsraad, de theatertechniek en de bouwcommissie wensen jullie allemaal een schitterend theaterjaar 2023, waarin zij u met veel plezier ontvangen voor een ontspannen avond uit in Zevenbergen.

ACTIVITEITEN JANUARI

14 januari : Maarten Westra Hoeksema 
“Toen eindelijk alles lukte”

“Zo over de top ( en toch akelig herkenbaar) dat je het wel moet uitproesten”, dat is wat de Standaard schreef over deze voorstelling. 


Haal alles uit het leven, want je leeft maar één keer! Daar geloofde Maarten heilig in. Tot hij op een dag, kijkend naar de zoveelste Netflix-reeks, besefte dat zijn leven maar de helft was van wat het had kunnen zijn. Hij nam een radicaal besluit: hij ging vol voor succes!

In ´Toen eindelijk alles lukte´ vraagt Maarten zich af wat ‘alles uit het leven halen’ betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen.

21 januari: Tribute Night Foo Fighters én Red Hot Chili Peppers

2 Tributebands van hoog niveau op één avond, dat wilt u niet missen!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show waar je bij wilt zijn! De alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, en de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” komen zeker voorbij! 


Californicated is vanaf 7 februari te zien in het SBS6 programma The Tribute -  battle of the Bands met o.a Gerard Ekdom en Spike van DI-RECT. 


Road To Ruin speelt deze avond nummers van alle Foo Fighters studioalbums, van hun debuutalbum tot aan het veel geprezen ‘Echoes’, ‘Silence’, ‘Patience en Grace’, ‘Wasting Light ‘ en het in 2014 uitgebrachte ‘Sonic Highways’.  Tijdens de live shows stelt de band alles in het werk om de rauwe kracht en dynamiek van de originele band te reproduceren. en krijgen de nummers de live behandeling die ze verdienen.

29 januari: Workshop Podium- en
Theatertechniek "Life on Stage"

Na het succes van vorig jaar openen theaters en podia in Brabant en Zeeland op zondag 29 januari 2023 tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een bijzondere doe-dag voor iedereen die geïnteresseerd is in theatertechniek. Dit jaar doet ook theater de Schuur mee. 


De technici nemen je tijdens dit evenement mee in de wereld van licht- en geluid en je mag zelf aan de knoppen draaien. Na de workshops werk je mee aan de opbouw van een voorstelling en help je bij het maken van een videoclip. Ben je nog op zoek naar een MBO studie? Of wil je als Techniek vrijwilliger aan de slag? Maak op een laagdrempelige manier kennis met dit mooie vak! 


Deze doe-dag start om 10.00 uur en loopt door tot 14.00 uur. Bekijk het programma van de dag en meld je aan!

ACTIVITEITEN FEBRUARI

4 februari : Lucinda Sedoc, Girls Trip (18 + , women only)

Stand Up comedy Show waarin Lucinda Sedoc met zelfspot, sketches, improvisatietalent en scherpe humor zeer herkenbare thema’s aansnijdt.

Lees verder/ Bestel tickets

11 februari : Stones Sessions (Tribute concert)

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's.

Lees verder / Bestel tickets

Wijzigingen in het programma van 2023

Het concert van de Frank Sinatra Tributeband dat gepland stond voor 18 maart 2023, komt helaas te vervallen door persoonlijke omstandigheden. 

 

Onlangs is bekend geworden dat op 3 juni het muziekfestival Zevenpop terugkeert in Zevenbergen. Wij zijn blij met dit initiatief, maar het viel samen met het concert van de Rammstein tributeband Mein Herz. In overleg hebben we dit concert kunnen verplaatsen naar 27 januari 2024, zodat u niet hoeft te kiezen waar u op 3 juni heen gaat.

Agenda 

14/01 Maarten Westra Hoekzema - Toen eindelijk alles lukte
Plumeau (Cabaret)
21/01 Road to Ruin / Californicated
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
04/02 Lucinda Sedoc - Girls Trip
Plumeau (Cabaret)
11/02 Stones Sessions - The Rolling Stones Tribute
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
04/03 Remy Evers - Gewoon Remy
Plumeau (Cabaret)
11/03 EL Pio Popvocals - KOORd, wat ons verbindt
Concert www.elpio.nl
25/03 Mannen van naam - De Duivelsbrug
Plumeau (Cabaret)
01/04 Back to the 80’s
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
15/04 Fabian Franciscus - Lekker Gezellig!
Plumeau (Cabaret)
22/04 Skeftum! - Golden Earring Tribute
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
13/05 Lotte Velvet - Ondergrond
Plumeau (Cabaret)
30/09 Sgt. Pepper - The Beatles Tribute
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)
27/01/24 Mein Herz - Rammstein Tribute
Bezemkast (Concert met staanplaatsen)

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.
Mist u iets in de nieuwsbrief? Wij horen het graag, mail.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050