Theater de Schuur: nieuws en agenda

Theater de Schuur: nieuws en agenda

nieuwsbrief 05 - seizoen 22/23 - bekijk de nieuwsbrief online  

Volop activiteiten in theater de Schuur!

Bent u pas nog in de Theater de Schuur in Zevenbergen geweest? Er waren de afgelopen tijd weer een paar leuke voorstellingen te bezoeken. De cabaretvoorstelling van Lucinda Sedoc was erg vermakelijk en de band Stones Sessions liet een uitverkochte Schuur uit zijn dak gaan.


Daarnaast is “Life on stage” ook een succes geweest. Meer dan 20 jongeren kwamen naar de workshops over theatertechniek. Het bleek een goede manier om kinderen kennis te laten maken met dit vak. We hopen natuurlijk dat er jongeren bij zijn die geïnteresseerd zijn geraakt en die bij ons meer willen komen leren over licht en geluid.


De komende tijd staan er weer veel activiteiten gepland in ons theater. Natuurlijk nog een aantal cabaretavonden die worden georganiseerd door onze eigen werkgroep Plumeau en een aantal concerten die onze werkgroep de Bezemkast mede organiseert.

ACTIVITEITEN MAART

4 maart: Remy Evers “Gewoon Remy”

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.”.

Lees verder/ Bestel tickets

11 en 12 maart: EL Pio Popvocals

EL Pio Popvocals trapt haar nieuwe show “KOORd, wat ons verbindt” af in de Schuur. Family and friends is het fundament waarop EL Pio deze show heeft opgebouwd en deze verbinding loopt als een rode draad door de avond. 

Lees verder/ Bestel tickets

25 maart: Mannen van naam "De Duivelsbrug"

Mannen van naam bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken.

Lees verder/ Bestel tickets

Ons resterende programma voor dit seizoen vindt u terug op onze website:

ANDERE ACTIVITEITEN

Ook veel andere organisaties weten de Schuur te vinden voor hun activiteiten. Een greep uit de komende evenementen:

De Schuur als Residentie van de Stichting Carnaval Zevenbergen

Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat die dagen theater de Schuur weer zal dienen als residentie voor Prins Wilfried I en zijn raad en ereraad. 


Op zaterdagmiddag kunnen alle genodigden de carnaval weer starten tijdens het ‘Uurke in ut Schuurke”. De indeling zal wellicht iets anders zijn door de nieuwe (uitschuifbare) tribune, maar het zal vast wel gaan lukken, meej zun-n-alle durmekaore!

Voorleeswedstrijd

Op woensdag  15 februari vanaf 15.00 uur is de bibliotheek weer te gast bij ons met de voorleeswedstrijd voor de scholen in Moerdijk.

Voorstellingen van het Marklandcollege

Er wordt iedere dinsdag druk gerepeteerd door de musicalklas van het Markland College.

Op 3 en 4 april zijn de voorstellingen in ons theater. De musical is een knipoog naar Shakespeare en geschreven door Annemiek van Horsten, docent. Samen met onze technici en de Musical School uit Breda belooft het weer een mooie voorstelling te worden.


Op 12 april is de beurt aan de musici van het Markland College om een concert te geven.

Voorstellingen Cultuur Moerdijk

Er staan in de maanden februari en maart nog 3 films op het programma van Cine7. 

24 februari - Madres Paralelas

10 maart - Ladies Night: Soof 3

24 maart - Las Bestias


Cultuur Moerdijk organiseert daarnaast op 26 februari een concert van Het Serafino String Trio.


Bekijk de activiteiten van Cultuur Moerdijk hier.

NIEUWE SEIZOEN 2023-2024

Het nieuwe theaterprogramma krijgt weer vorm! De werkgroep Plumeau is er in geslaagd om de juiste cabaretvoorstellingen voor u te boeken en de werkgroep Bezemkast heeft weer diverse goede bands op de agenda weten te krijgen. 


Onze eigen theatergroep Impro speelt de laatste weekenden van oktober 2023 en ook de laatste van maart 2024 een nieuwe voorstelling met de titel ‘1,2,3, …opname’.


Schuurrocked heet jullie weer welkom op 25 november en het eerste weekend van oktober staat de expositie van Fotoclub Moerdijk op de agenda.


In de volgende nieuwsbrief delen we het volledige programma van 23-24 met u. Onze theatergids zal begin juni uitkomen. 


Tot ziens in theater de Schuur voor een ontspannen avondje uit in Zevenbergen!

Voor meer informatie kijk op de website van Theater de Schuur.
Mist u iets in de nieuwsbrief? Wij horen het graag, mail.

 

Kerkstraat 23  |  4761CA Zevenbergen  |  info@theaterdeschuur.nl  |  0681847050