Abonneer op onze nieuwsbrief

 

De naam van de instelling: Stichting Stoffer & Blik

RSIN: 006583738


Contactgegevens van de instelling:
Stichting "Stoffer & Blik"
Stoffer & Blik
Zevenbergen
Burgemeester van Akenstr 4, 4761AE Zevenbergen 0168326170


Functies en namen van de bestuurders:

 • Hendrikx, Hendrik Louis Antonius Maria - Secretaris/waarnemend voorzitter
 • Beljaars, Adrianus Johannes Maria  - Penningmeester

 

Een duidelijke beschrijving van de doelstelling: De Stichting heeft ten doel: het spelen en ontwikkelen van ' aktiviteiten op het gebied van theater. Zij tracht dit doel te bereiken door het organiseren en spelen van theatervoorsteIlingen, het deelnemen en organiseren van manifestaties of festivals, en door het plegen van allerlei aktiviteiten welke op theater betrekking hebben, dit alles in de ruimste zin van het woord.

 

SBI-code: 90011 - Beoefening van podiumkunst

 

De hoofdlijnen van het beleidsplan:

 1. Amateurtheater - Verzorgen van theateractiviteiten zowel uitvoerend als producerend voor jeugd en volwassenen. 
  • Theatergroep kinderen; kosten regie, begeleiding en maken voorstelling op basis van eigen ideeën jeugd inclusief twee voorstellingen € 1000,00 (betreft 50% van de regiekosten, andere 50% wordt bekostigd uit eigen middelen stichting)
  • Theatergroep Impro ten behoeve van ontwikkeling en realisatie locatietheater, In maart 2021 worden nog 4 voorstellingen gespeeld van “ Breuk 70” . Van januari 2021 tot maart 2021 zullen wij een aantal workshops organiseren voor onze acteurs, voor de bekostiging van de gastdocenten maken we gebruik van de geldelijke bijdrage van de cultuurprijs 2019. In april zal Impro starten met een nieuwe productie. Voor deze productie wordt in 2020 onderzoek gedaan naar een productie in het kader van ’70 jaar Watersnood 2023’. Voor deze productie wordt samenwerking gezocht met Oranjevaan (Fijnaart), Determinato ( Klundert), Fame (Willemstad). ( indien deze productie wordt gerealiseerd zal via fondsen en mogelijk evenementensubsidie gezocht worden naar financiering van deze productie) Wat betreft het theaterspektakel opening haven/centrumplan zijn geen verdere concrete ontwikkelingen en deze zullen waarschijnlijk niet haalbaar zijn als we de productie gaan maken over de Watersnood.
 2. Professioneel theater - Facilitaire ondersteuning activiteiten
  • Blikvanger (grime en kleding) voor eigen theater en voorstellingen in de gemeente Moerdijk en West-Brabant.
  • Advies en ontwikkeling van plannen op het gebied van theatertechniek en decorbouw.
  • Organiseren van professionele theatervoorstellingen (minimaal 10 per jaar) in theater de Schuur.
   georganiseerd door theatercollectief Plumeau.)
  • Organiseren van theaterconcerten (minimaal 4) door muziekcollectief Bezemkast.
  • Verzorgen van theatertechniek voor theater de Schuur betreft programmeren licht en geluid voorstellingen, onderhoud en reparatie van de theater-technische installatie, inrichten t.b.v. voorstellingen, opbouw decor, tribune. Verzorgen van licht- en geluidsontwerpen t.b.v. eigen theatergroepen en ten behoeve van derden gebruikers en schoolvoorstellingen. Verzorgen van AV-projectie ten behoeve van filmhuis Cine 7.

 

Het beloningsbeleid:
Stichting Stoffer & Blik is een vrijwilligersorganisatie, een aantal vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersbijdrage. Dit zijn vrijwilligers die de schoonmaak, theatertechniek verzorgen. Bestuurders ontvangen ook deze bijdrage met stellen deze weer ter beschikking van de Stichting. Deze teruggave wordt schriftelijk bevestigd aan betreffende vrijwilligers.

 

Een verslag van de uitgeoefende activiteiten inclusief financiële verantwoording: Activiteitenverslag 2020

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook