informatie

Algemene informatie

Prijzen:
Cabaretvoorstellingen € 14,-
Concertavonden € 19,-

Tijden:
Cabaretvoorstellingen: aanvang 20:15 uur, zaal open 19:45 uur.
Concertavonden: aanvang 20:30 uur, zaal open 19:30 uur.

Tickets zijn te bestellen via onze ticketshop. Uitleg over de ticketshop vindt u hier.

Cabaretvoorstellingen worden georganiseerd door ons theatercollectief Plumeau en de concertavonden door ons muziekcollectief ‘Bezemkast’. Voor voorstellingen van derden kunnen afwijkende prijzen en tijden gelden. Deze informatie vindt u bij de desbetreffende voorstelling.

Druk-, zetfouten en prijswijzigingen op deze website voorbehouden.

 

 

Vrijwilligers, ze zijn van onschatbare waarde!

Veel stichtingen en verenigingen zijn afhankelijk van vrijwilligers. Dat geldt ook voor Theater de Schuur. Wij willen onze vrijwilligers dan ook weer bijzonder hartelijk danken. Zonder hun inzet is er niets, geen uitvoeringen, ideeën, licht, geluid, film, grime, schone toiletten, gevulde glazen, decor, enz, enz. Echt superfijn dat we dit alles met elkaar weten te realiseren! Maar ook wij kunnen nog steeds nieuwe vrijwilligers gebruiken, bijvoorbeeld voor de barwerkzaamheden, voor de theatertechniek, voor een bestuursfunctie of voor het beheer van de Schuur.

Interesse? Wij verkennen graag samen met u hoe u uw spaarzame vrijwilligerstijd zo waardevol mogelijk in kan zetten. Eén ding is zeker: u zal dan deel gaan uitmaken van een leuke club mensen!