I.v.m. de grote hoeveelheid bestellingen afgelopen week, kan het wat langer duren voordat u bericht ontvangt. Dus even geduld a.u.b.


Peter van Ewijk

Contact

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geplaatst: dinsdag, 18 mei 2021
Gewijzigd: woensdag, 14 juli 2021
Gelezen: 57 keer


€12.50

Aantal:


In 1977 werden drie opvallende dingen gelanceerd: de Voyager 1 satelliet, de Voyager 2 satelliet en Peter van Ewijk. Aan boord van de Voyagers bevonden zich twee identieke gouden platen met daarop het tinderprofiel van de aarde.

Ooit zouden we daarmee buitenaardse wezens kunnen verleiden om eens met ons af te spreken.
 
Peter van Ewijk werd gelanceerd zonder gouden plaat. Hij moest zelf maar uitzoeken hoe je nu precies contact maakt met anderen. Ondertussen, veertig jaar later, zijn de Voyagers nog steeds op zoek naar buitenaardse intelligentie, terwijl Peter het al moeilijk genoeg heeft met het vinden van binnenaardse intelligentie.
 
Contact vertelt het fascinerende en vaak hilarische verhaal van de Voyagers en de gouden plaat. Het gaat over de zoektocht naar andere werelden en andere wezens, en het intense verlangen om elkaar te vinden, ergens in de duisternis, tussen de sterren. 

Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten en staat sindsdien in Nederland en Vlaanderen op de planken.

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook