I.v.m. de grote hoeveelheid bestellingen afgelopen week, kan het wat langer duren voordat u bericht ontvangt. Dus even geduld a.u.b.


AC in DC

Tribute AC/DC

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geplaatst: vrijdag, 21 mei 2021
Gewijzigd: woensdag, 21 juli 2021
Gelezen: 63 keer
  • Datum: zaterdag, 21 mei 2022
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Genre: Concert
  • Kaarten: UITVERKOCHT
  • Gebracht door: BezemkastAC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet.

Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute/cover band met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Bon Scott in de persoon van John Blandford (UK) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast.

Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… en festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute / cover band u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Theater de Schuur

Kerkstraat 23
4761CA Zevenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
acebook