Grimegroep blikvanger

Achter de schermen altijd veel plezier!

De grime is van groot belang om een productie te laten slagen op het podium, maar is altijd ‘achter’ de schermen bezig bij producties. Daar is de sfeer altijd zeer gemoedelijk en vrolijk.

Zo werkt Blikvanger mee bij producties van de volwassen- en kindergroep van IMPRO in Theater de Schuur. In de Borgh bij de productie van Snipperbende, de typetjes bij Bont Gemaauw en schminken bij het kindercarnaval.

Door het jaar heen zijn er nog meer leuke opdrachten. We hebben oefenavonden om de opdrachten die horen bij de producties vooraf uit te werken.

Blikvanger is een onderdeel van Stichting Stoffer en Blik in Theater de Schuur in Zevenbergen en er is op de eerste verdieping een mooie grimeruimte gemaakt.

Lijkt het je leuk om dat ook eens mee te maken en te ervaren of dit een nieuwe hobby voor je is? Geef je dan op voor de cursus.

Schminken en grimeren is voor iedereen een constant leerproces, dus schroom niet om je aan te sluiten bij Blikvanger. Je bent van harte welkom bij Blikvanger.

Wil je informatie over de volgende cursus stuur dan een mail met je vraag naar info@theaterdeschuur.nl

Spotlight – 29 november

In deze aflevering van Spotlight ontmoet Mario Egthuijsen in Theater de Schuur Cecile van Erp van grimeergroep Blikvanger. (vanaf 8:49)

Cursussen

data 2024 nog niet bekend.

Van 20.00 tot 22.00 uur in Theater de Schuur in Zevenbergen. Kosten € 45,- excl. consumpties. (dit is via pin te voldaan bij de eerste cursusavond)

Regelmatig organiseert Blikvanger grimeercursussen.

De cursus is meestal op woensdagavond en bestaat uit 4 lessen. Tijdens de cursus maak je kennis bij de basistechnieken van schminken en grimeren.

Bij het schminken ben je meer aan het tekenen op een gezicht, zoals dieren, clown, heks, fantasy. Bij grimeren ben je van iemand een ander karakter aan het maken, zoals bijvoorbeeld oud maken.

Er is plaats voor maximaal 12 cursisten, je schminkt bij elkaar. Dit is ook om zelf te ervaren wat iemand voelt tijdens de schmink en grime en zeker dat laatste is erg leuk.

Wil je op de hoogte worden gehouden als de cursus weer gaat starten? Geef je op via info@theaterdeschuur.nl onder vermelding Blikvanger 2024.